Tortilla met courgette en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Pel de en snijd ze fijn.
  3. Snijd de in kleine blokjes.
  4. Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in blokjes.
  5. Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en fruit de helft van de ui met knoflook op laag vuur.
  6. Voeg de met het vocht toe en bak het even mee.
  7. Schenk de helft van de bouillon erbij en laat het op laag vuur 20 minuten koken.
  8. Verhit 2 eetlepels in een andere koekenpan en bak de en met een beetje zout zachtjes 6 minuten.
  9. Schep het mengsel op een bord.
  10. Verhit de rest van de in een koekenpan en fruit de rest van de ui en knoflook zachtjes.
  11. Schep de bonen met het vocht erdoor en bak het even mee.
  12. Stamp het mengsel tot een grove puree.
  13. Schenk de rest van de bouillion erbij en breng het op smaak met zout.
  14. Bestrijk de 's met de tomatensaus.
  15. Schep in het midden een lijn van de bonenpuree.
  16. Verdeel de , en erover.
  17. Rol de 's op en leg ze in een ovenschaal.
  18. Schenk de rest van de tomatensaus erover.
  19. Schep de creme fraiche en erover.
  20. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  21. Bak de 's in het midden van de oven in 35 minuten bruin en gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla en kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • kruidenbouillon en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tortilla met courgette en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk. Ik heb het recept gemaakt met zwarte bonen en aan de tomatensaus een paar winterwortelen toegevoegd. Ze vullen goed deze tortilla's!
Janette 18 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
7408 kcal
370%29632 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
568 g.
218%2272 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tortilla met courgette en paprika