Tortilla Rosalinda
- Herkomst Nederland
- Categorie Wraps
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tortilla recepten
- Bereiden
- Kookboek van rosalind
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Fruit en knoflook glazig.
- Doe dan de in blokjes gesneden zalm erbij.
- toevoegen en voorzichtig omscheppen zodat de zalmstukjes heel blijven.
- Voeg al omscheppend de toe en roerbak tot de iets geslonken is.
- Voeg en naar smaak toe en voeg toe.
- Eventueel een paar snippers mozarella mee laten smelten.
- Leg op elke wat zalm/ vulling en rol de op.
- Zet vast met een prikker.
- Haal eventueel wat kookvocht uit de pan met het zalm- mengsel zodat het niet te nat wordt.
- Leg de gevulde en opgerolde 's naast elkaar in een ovenschaal.
- Bedek met plakken mozarella en daar op de geraspte .
- Doe het in een voorverwarmde oven (200 graden C.) tot de gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tortilla's/Taco's435m
-
Recept
Tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus41u15m
-
Recept
Tortilla's met gehakt en spinazie415m
-
Recept
Tortilla ala Linda415m
-
Recept
Tortilla's met rundergehakt "tex-mex" en komkommer-tomatensalade420m
-
Recept
Tortilla's met kip en tomaten-komkommersalade420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla en spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 74 kcal | 3% | 296 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |