Twee soorten pizzabroodjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Rol het deeg uit en laat het 10 minuten rusten.
  2. Week het broodje in water.
  3. Voor de gehaktvulling:
  4. Pel en snipper de .
  5. Kneed hem met het gehakt het uitgeknepen broodje, het , het , 1 theelepel , en peper.
  6. Vorm 8 ballen uit het gehakt en duw ze wat langer en platter.
  7. Roer de en de glad.
  8. Voor de fetavulling:
  9. Verbrokkel de .
  10. laat de paprika,s uitlekken en snijd ze klein.
  11. Meng de kaas en de paprika,s.
  12. Breng op smaak met peper.
  13. Rol het op een beetje iets groter uit (ca. 28x40 cm).
  14. Snijd elk stuk deegf in 8-10 rechthoeken en trek ze met handen bestoven iets groter.
  15. Verdeel het fetamengsel over 8-10 deegla[pjes.
  16. Klap ze in de lengte om en druk de randen aan.
  17. Bestrooi met de .
  18. Klap de gehaktballen in de deeglapjes en druk de randen aan.
  19. Bestrijk ze met de en bestrooi ze met de rest van de .
  20. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik.
  21. Bak eerst de gehaktbroodjes 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
  22. Bak daarna de fetabroodjes in ca. 25 minuten goudbruin.
  23. Neem ze uit de oven.
  24. Serveer ze bij voorkeur warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • pizzadeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesam is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
482 kcal
24%2892 kcal
Vetten
31 g.
44%186 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%78 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Twee soorten pizzabroodjes