Uitdeelbrood bij buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Sandwiches
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 2 reviews
Bereidingswijze
- Snijd de kap van het en hol het brood zo uit dat de wanden stevig blijven en een broodbak ontstaat.
Maak van de andere broodsoorten sandwiches en kies uit diverse belegideeën. - Snijd de sandwiches diagonaal door of in vieren en zet ze dakpansgewijs in de broodbak.
- Versier met prikkers met tomaatjes, zilverui, aardbeienaugurken druiven of olijven.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- meergranenbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tijgerbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in meergranenbrood en boerenkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- salami past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Uitdeelbrood bij buffet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 51 kcal | 2% | 510 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |