Varkensreepjes met prei en champignons
- Herkomst Duitsland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Laat het vlees op kamertemperatuur komen en dep het droog met keukenpapier.
Snijd het in dunne reepjes.
Bestrooi het met en bestuif het lichtjes met de .
Snijd de prei in dunne ringen. - Veeg de champigons met keukenpapier schoon of gebruik een speciaal borsteltje.
- Snijd ze in dunne plakjes.
Verhit de in een grote koekenpan en bak de reepjes vlees hierin op een hoog vuur aan. - Voeg de prei en toe en laat dit 3 minuten al roerend meebakken.
Pers het knoflookteentje boven de pan uit. - Voeg de bouillon en de toe en laat het op een laag vuur ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.
Breng het op smaak met , en .
Ook lekker om te maken
Variaties op Varkensreepjes met prei en champignons
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Varkensreepjes met prei en champignons | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 315 kcal | 15% | 1260 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |