Vlamtosti's
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Tosti recepten
- Bereiden
- Kookboek van lavallade
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Het recept is simpel.
- Net als gewone tosti's besmeer je de sneetjes brood met .
- Vervolgens doe je de plakjes kaas en tussen de sneetjes.
- Als je dit gedaan hebt, de tussen de sneetjes smeren.
- Hardstikke simpel en hardstikke lekker.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- wit brood en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood
- wit brood, boter, jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en jonge kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |