Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ansjovisstengels recept
Ansjovisstengels recept

Ansjovisstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bladerdeeg in reepjes van 15 mm breed en ca. 15 cm lang en leg deze op een licht beboterde bakplaat. Maak het deeg een beetje nat met een kwastje wat u in het losgeslagen ei gedoopt hebt. Laat de ansjovis goed uitlekken en maak ze schoon van zout. Snijd vervolgens de vis in kleine ruitvormige stukjes van ca. 2 cm. Schik deze op de deeglapjes, strooi er licht wat sesamzaad over en zet alles ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven op ca. 200 graden C.

Serveersuggesties

Heerlijk als amuse bij de borrel.

Allergenen Informatie

Voor dit ansjovisstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven