Allergie informatie: Italiaanse crackerjes met pestocrème en romaatjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram rucola
- 1 ten knoflook
- 1 eetlepel pijnboompitten
- circa 75 milliliter olijfolie extra vierge
- 4 eetlepels parmezaanse kaas
- 125 gram mascarpone
- 20 scrocci (italiaanse crackertjes) of crostini
- 12 romaatjes
- 1 eetlepel geschaafde parmezaanse kaas
- 10 kleine blaadjes basilicum
- 10 amusebordjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Italiaanse crackerjes met pestocrème en romaatjes
- Allergieen informatie