Allergie informatie: Konflook-sjalotjes met sherry
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram rozijnen
- 3 deciliter sherry medium dry
- 0,5 deciliter olijfolie
- 1 eetepel tomatenpuree
- 2 kruidnagels
- 1 laurierblad
- zout
- 3 eetlepels sherry-azijn
- 1 eetlepel rietsuiker
- 1,5 deciliter water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Konflook-sjalotjes met sherry
- Allergieen informatie