Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aubergines recept
Gevulde aubergines recept

Gevulde aubergines


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Maak de groente schoon, snij de aubergine in tweeŽn. Gaar de aubergine in ongeveer 20 minuten in een middel hete oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Ui fijn snipperen en in wat olijfolie zacht bakken tot hij wat geel wordt. Dan de tomatenpulp erbij doen met de ham zout en peper. Als de aubergines zijn afgekoeld het vruchtvlees er voorzichtig uitlepelen en fijn snijden. Laat de buitenhuid heel. Meng het vruchtvlees met het ui - ham mengsel en vul hiermee de vellen van de aubergine. leg er wat geitenkaas op en laat gratineren in de oven of onder de grill tot er een mooi bruin korstje op komt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aubergines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven