Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met roomkaas recept
Gevulde champignons met roomkaas recept

Gevulde champignons met roomkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje. Roer de roomkaas glad. Neem de tijmblaadjes van het (niet te kleine) takje tijm en vermeng dit met de roomkaas.
Roer glad met de parmezaanse kaas en breng op smaak met peper. Vul hiermee de paddestoelen en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Laat de champignons in ca 15 minuten mooi goudbruin kleuren in de oven.

Serveersuggesties

je kunt ook kastanjechampignons of grot champignons gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde champignons met roomkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Leuk en makkelijk gerecht! Maar moet de ovenschaal afgedekt worden?
    A gaf dit recept op 14 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven