Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene asperges met gorgonzola-roomsaus recept
Groene asperges met gorgonzola-roomsaus recept

Groene asperges met gorgonzola-roomsaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd of breek het onderste gedeelte van de asperges af en kook het bovenste gedeelte in ruim kokend water met zout in ong. 5 minuten gaar. Doe de wijn en de kookroom in een steelpannetje en breng dit aan de kook. Brokkel de gorgonzola erin en roer goed door dat er geen klontjes meer zijn en het een mooie gladde saus is. Verdeel de uitgelekte asperges over 2 (verwarmde) borden en schenk de saus er in het midden overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene asperges met gorgonzola-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven