Allergie informatie: Gemarineerde zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- stuk zalm met vel (ik neem zelf altijd een zijde)
- 100 gram bruine suiker
- 150 gram zeezout
- 1 eetlepel venkelzaadjes
- 1 citroen
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Gemarineerde zalm
- Allergieen informatie