Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met selderij recept
Gevulde tomaten met selderij recept

Gevulde tomaten met selderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water, vervolgens in koud water en ontdoe ze van hun vel. Snijd de kap van de tomaten en maak ze met een theelepeltje helemaal leeg. Vang het zaad en het vocht op. Zeef dit en bewaar het vocht voor de dressing. Snijd de selderij in hele dunne schijfjes. Hak het hardgekookte ei fijn zonder het eigeel. Doe alles in een mengkom en voeg ook de Gruyere en een toefje curcuma en wat peper toe. Snijd een handje rucola heel fijn en doe dit ook in de kom. Alles goed mengen en vervolgens de tomaten er mee vullen. Het vocht samen met wat olijfolie en azijn mengen in een verhouding van ca. 20 : 50 : 30. Doe deze dressing over de vulling. Maak op elk bord een bedje van rucola en plaats de tomaten op het bedje. Tip: als dit niet lukt, snijd dan een ui in ringen en plaats de tomaten op een ui-ring. Neem de rest van de dressing om de salade af te maken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met selderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven