Allergie informatie: Meloensalade met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 cantaloupemeloen
- 0,5 galiameloen
- 0,25 watermeloen
- 125 gram geitenkaas honing 45+
- 75 gram blauwe bessen
- 1 bakje basilicum, alleen de blaadjes
- 3 eetlepel extra vierge olijfolie
- 1 limoen, schoongeboend
- Benodigdheden:
- meloenbolletjeslepel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Meloensalade met geitenkaas
- Allergieen informatie