Allergie informatie: Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram rijst
- zout
- 2 trostomaten
- 1 stengel bleekselderij
- 50 gram groene olijven met piment
- 200 gram garnalen
- 2 eetlepels rode pesto
- 4 eetlepels slagroom
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto
- Allergieen informatie