Allergie informatie: Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram rijst
- zout
- 2 trostomaten
- 1 stengel bleekselderij
- 50 gram groene olijven met piment
- 200 gram garnalen
- 2 eetlepels rode pesto
- 4 eetlepels slagroom
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Geniale Gamba Marinade Geniale Gamba Marinade
 Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
 5 porties - 1 uur en 15 minuten
 Sauzen en marinades - s-imon
 Makreelsalade speciaal Makreelsalade speciaal
 Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
 4 porties - 15 minuten
 Bijgerechten - harwoon
 Tofu met wokgroenten Tofu met wokgroenten
 Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
 2 porties - 20 minuten
 Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto
- Allergieen informatie





