Allergie informatie: Rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram runderrookvlees (vleeswaren)
- 100 gram veldsla
- 2 eetlepels azijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels Franse mosterd
- zout
- 0,5 bakje tuinkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers
- Allergieen informatie