Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim recept
Lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim recept

Lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de slagroom en de melk op en bind af met aardappelzetmeel. Voeg de geraspte kaas toe en laat het 10 minuten staan zodat de kaas mooi zacht word (niet laten koken). Maak er met de staafmixer er een mooie gladde saus van, breng op smaak met zout en peper. Bak de gamba's in wat olie op hoog vuur tot ze mooi glazig zijn en breng ze op smaak met zout en peper. Maak de rucola aan met notenolie en vul vier tumblers (whiskyglazen) met de sla. Leg daar de gamba's op en schuim ze af met de Parmezaanse kaasschuim.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven