Allergie informatie: Paté met pruimencompote en Bockbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 plakken grove (wild)paté
- 250 gram pruimen
- 1 kaneelstokje
- 2 deciliter appelsap
- bockbier
- 1 eetlepel geleisuiker
- 1 theelepel aardappelmeel
- 0,25 theelepel pimentpoeder
- 50 gram fijne veldsla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Paté met pruimencompote en bockbier
- Allergieen informatie