Allergie informatie: Kipsalade met mango en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 gerookte kipfilets
- 400 gram nieuwe aardappeltjes
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 grote rijpe mango
- 1,5 deciliter olijfolie extra vierge
- sap van 1 citroen
- 8 druppels worcestershiresaus
- 1 theelepel rietsuiker
- 250-300 gram gemengde sla (zak)
- 12 groene en/of witte geschilde asperges
- grof zeezout
- peper uit de molen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Kipsalade met mango en asperges
- Allergieen informatie