Allergie informatie: Knapperige broodjes met kipsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote knapperige broodjes
- 4 eetlepels mayonaise
- voor de kipsalade:
- 1,25 deciliter mayonaise
- 2 eetlepels vinaigrette
- 1 theelepel Franse mosterd
- 1 gekookte kip, zonder vel en bot in kleine stukjes
- 2 handappels, geschild, zonder klokhuis en in stukjes
- 2 hardgekookte eieren, in stukjes
- 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
- 1 eetlepel fijngesneden peterselie
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Knapperige broodjes met kipsalade
- Allergieen informatie