Allergie informatie: Koolsalade met appel en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 spitskool
- 1 friszoete appel, bijvoorbeeld jonagold
- citroensap
- 3 stengels bleekselderij in boogjes
- 1 rode ui, in halve ringen
- 100 gram gepelde walnoten, gehalveerd
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 theelepel mosterd
- 3 eetlepels olijfolie
- 1,5 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 100 gram gerookte kipfilet, in reepjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Koolsalade met appel en walnoten
- Allergieen informatie