Allergie informatie: Pastasalade met groenten en pestodressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram spirellipasta
- zout
- 1 eetlepel olijfolie traditionele
- 125 gram magere spekreepjes
- 200 gram smac (blik)
- 250 gram verse pastagroenten
- 100 gram verse pestodressing (johma)
- 2 eetlepels basilicum, geknipt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Pastasalade met groenten en pestodressing
- Allergieen informatie