Allergie informatie: Tortellinisalade met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram tortellini, gevuld met kaas of spinazie
- 1 citroen
- 3 eetlepels verse blaadjes basilicum
- 150 milliliter Griekse yoghurt
- 100 milliliter olijfolie extra vierge
- versgemalen peper
- zout
- 500 gram zalmfilet
- 75 gram rucola
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Tortellinisalade met zalm
- Allergieen informatie