Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Auvergne soep recept
Auvergne soep recept

Auvergne soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de linzen in een bak met koud water en laat ze een uur of 2 weken. Maak de groenten schoon. Snijd het vlees in eetbare stukken. Doe ca. 4 liter water in een pan en breng dit aan de kook. Doe dan de groenten en het vlees er bij en laat dit ca. 3 uur zachtjes koken. Proef de soep en maak hem op smaak af met zout en peper. Haal nu de groenten en het vlees uit de pan zodat alleen de bouillon rest. Serveer het vlees en de groenten apart op een schaal, zodat een ieder de hoeveelheid kan nemen die hij wenst. Geef er bruin brood bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit auvergne soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven