Allergie informatie: Bruine wildfond
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 liter water
- 2 kilo botten van wild
- 0,8 deciliter plantaardige olie
- 500 gram uien
- 100 wortelen
- 200 gram knolselderij
- 1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree
- 1 deciliter rode wijn
- 5 witte peperkorrels
- 3 pimentbolletjes
- 2 kruidnagels
- 1 laurierblad
- 6 jeneverbessen
- 1 takje tijm
Meer Recepten
- Bruine bonen schotel
Met bruine bonen, uien en spek uit Nederland
3 porties - 1 uur
Groentegerechten - zonnebloem - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Tonijn clubsandwich
Met casinobrood, tonijn en bacon uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - jacob - Nasi koening (gele feestrijst)
Met rijst, santen en bruine ui uit Indonesie
8 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Bruine wildfond
- Allergieen informatie