Allergie informatie: Heldere Franse bouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter water
- 1 theelepel tijm
- 1/2 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel bonenkruid
- stukje foelie
- peterselie
- handje worteltjes
- 2 kruidnagels
- 2,5 ons rundergehakt
- 1 blokje rundvleesbouillon
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Cah Brokoli (Broccoli met spekreepjes in bouillon)
Met broccoli, bouillon en mager spek uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Heldere franse bouillon
- Allergieen informatie