Allergie informatie: Indiase kerriesoep
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de gehaktballetjes:
- 200 gram rundergehakt
- 1 teentje knoflook
- 0,5 witte ui
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel vers gemalen witte peper
- 30 gram paneermeel
- 1 ei
- voor de bouillon:
- 1 theelepel garam masala
- 1 theelepel kurkuma
- 0,5 witte ui
- 1 theelepel kerrieblaadjes
- 7 deciliter water
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 teentje knoflook
- 0,5 kopje gedroogde kokos
- 5 centiliter arachideolie
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Indiase kip
Met kip, uien en tomatenpuree uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - knies - Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Met biologische groenten, krielaardappeltjes en kerriesaus uit India
4 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Indiase kerriesoep
- Allergieen informatie