Allergie informatie: Knoflooksoep (gepocheerde ei)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- 6 deciliter bouillon (water met 2 bouillonblokjes)
- 2 eieren (kan ook zonder eieren)
- zout
- vers gemalen peper
- paprikapoeder
- gehakte peterselie gehakte
Meer Recepten
- Tomaten-knoflooksoep met agavesiroop
Met cherrytomaatjes, knoflook en agavesiroop uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Raw food - lucyvader - Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken - Gulai Telor Bebek (kokossausje met gepocheerde eendeneieren)
Met eendeneieren, sjalotjes en lombok uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - jaccor - Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)
Met rode poon, groene rawits en rode ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Knoflooksoep
Met knoflook, groentebouillontablet en tomaten uit Spanje
4 porties - 20 minuten
Soepen - carlotta
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Knoflooksoep (gepocheerde ei)
- Allergieen informatie