Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes recept
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes recept

Mosterdsoep met uitgebakken spekjes


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


De ui fijn snijden a brunoise(blokjes). Doe de boter met de ui in een hoge pan. (De ui moet niet kleuren). Laat de boter uitbruisen. Voeg de bloem toe, en maak de roux gaar opp laag vuur (5 min)niet laten kleuren) Laat de roux afkoelen.

Snijd de pancetta in hel dunne reepjes en bak deze uit op een laag vuur.

Kook de bouillon en meng deze in 2 keer met de koude roux, tot een gladde klontvrije soep. Voeg nu 300 cc room en 3 eetlepels mosterd toe.
Maak de soep op smaak met peper en zout (eventueel iets suiker0

Voor het doorgeven 50 cc room opkloppen met iets zout en gesneden bieslook. En deze room op de soep scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosterdsoep met uitgebakken spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven