Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse vissoep recept
Provencaalse vissoep recept

Provencaalse vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon en kook ze in de magnetron zonder vocht gaar. Snijd de vis daarna en kleine hap-grote stukjes. Houd de vis warm. Doe de kokosmelk in een pan. Was de perziken en snijd ze in kleine stukken. Doe de kerrie en de gember erbij en kook heel even door. Niet te lang anders gaat de kokosmelk over in vet. Neem de pan van het vuur en maak met de staafmixer de soep tot een gladde massa. Verdeel de vis over de soepkommen en doe er de kokosmassa overheen. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Heerlijk als voorgerecht, maar natuurlijk kunt u er door meer vis te gebruiken, een maaltijdsoep van maken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven