Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesoep met zoete aardappelen en gember recept
Spinaziesoep met zoete aardappelen en gember recept

Spinaziesoep met zoete aardappelen en gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Hak de spinazie fijn. Smelt de boter in een pan en bak de aardappelblokjes met ui, gemberwortel en knoflook 5 minuten tot alles licht gekleurd is. Voeg de bouillon en citroensap toe. Breng he tgeheel aan de kook en laat het met de deksel op de pan 1 5 minuten zachtjes koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Laat de soep iets afkoelen. Pureer de soep en voeg de spinazie toe. Kook de soep nog 5 minuten tot de spinazie geslonken is. Warm de soep goed door en breng hem op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziesoep met zoete aardappelen en gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven