Allergie informatie: Tartaar van gerookte zalm met komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine komkommer
- 350 gram gerookte zalm
- 3 sjalotten, fijngesnipperd
- 1 eetlepel verse dille, fijngesneden
- 2 theelepel gele mosterdzaadjes, geplet
- sap van een halve citroen
- versgemalen zeezout
- 2 eetlepel olijfolie, extra virgine
- 90 milliliter crème fraiche
- dille, om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Tartaar van gerookte zalm met komkommer
- Allergieen informatie