Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu met 2 soorten zalm en bieslook recept
Tiramisu met 2 soorten zalm en bieslook recept

Tiramisu met 2 soorten zalm en bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits de eieren.
Snijd de verse zalm in blokjes van 1 cm.
Verwarm de olijfolie, voeg de verse zalmblokjes toe en laat 2 minuten bakken, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
Grill de blinis lichtjes.
Klop de eidooiers stevig op tot een wit schuim, voeg de mascarpone, de bieslook en peper en zout toe.
Klop de eiwitten en spatel door het mascarponemengsel.
Maak de glaasjes klaar met een eerste onderlaag van een blini, dan de gebakken zalmblokjes en tenslotte het mascarponemengsel.
Laat het geheel minstens 2 uur afkoelen (het liefst een nacht).
Serveer met een plakje gerookte zalm en stukje gehakte bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu met 2 soorten zalm en bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven