

Tomaten gevuld met tonijn
Ingrediënten
- 6 grote ronde rijpe stevige tomaten
- zout
- 2 blikjes Italiaanse tonijn op olijfolie (à 200 gram), uitgelekt
- mayonaise
- 8 eetlepels plantaardige olie
- 2 eetlepels citroensap
- 4 theelepels Engelse of dijonmosterd
- 1,5 eetlepel kappertjes
- GARNERING:
- plakjes olijf
- reepjes rode of gele paprika
- piepkleine kappertjes
- paar blaadjes peterselie
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Serveer ze op kamertemperatuur of iets gekoeld.
Meer Recepten
- Canneloni gevuld met spinazie en tonijn4 porties
15 minuten
noesje - Tonijn fricandeau cocktail4 porties
15 minuten
harwoon - Kalkoen met tonijn mayonaise7 porties
15 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit tomaten gevuld met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Tomaten gevuld met tonijn