Allergie informatie: Gepocheerde visquenelles met groenten en sabayon
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de quenelles:
- 500 gram snoekfilet, snoekbaarsfilet of een andere smaakvolle witte vis
- 3 eieren
- 1,5 deciliter koksroom
- 30 gram roomboter
- 1 deciliter droge, witte wijn
- 1,5 liter visbouillon
- Voor de groenten:
- 150 gram waspeentjes
- 150 gram prei
- 150 gram knolselderij
- 30 gram boter
- Voor de sabayon:
- 1 deciliter droge, witte wijn
- 6 deciliter slagroom
- 1 deciliter limoensap
- 4 eierdooiers
- 60 gram roomboter
- zestes van 1 limoen
- peper
- zout
- Voor de garnering:
- 4 takjes kervel of peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gepocheerde visquenelles met groenten en sabayon
- Allergieen informatie