Allergie informatie: Hot crab dip
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram verse roomkaas zoals monchou of mascarpone
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 ei
- 1 eetlepel droge sherry, droge witte wijn of witte vermouth
- 250 gram krabvlees of surimi
- 1 eetlepel heel fijn gesneden lente-ui
- 1 eetlepel heel fijn gesneden rode paprika
- zout en peper
Meer Recepten
- Witte bonensoep
Met witte bonen in tomatensaus, aardappels en kipfilet uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Maaltijdsoepen - scheetje - Monegaskische uitjes
Met zilveruitjes, ketchup en rozijnen uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Bijgerechten - breemer - Hot Salad
Met knolvenkel, rozijnen en uien uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - tobkok - Pittige rijst
Met gehakt, rijst en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - ingridbooms - Ierse Kerrieschotel
Met rundergehakt, kerrie en ananas uit Ierland
4 porties - 55 minuten
Vlees - borneprosound
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Hot crab dip
- Allergieen informatie