Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tofu uitlekken en dep het droog, knijp er eventueel in om overtollig vocht te verwijderen. Pureer de tofu, ei en sojasaus met zout en peper naar smaak met een staafmixer of keukenmachine. Roer daarna de bloem door het tofumengsel. Schep vervolgens de paddestoelen en norivellen erdoor. Draai van de tofu ca. 30 kleine balletjes. Verhit ondertussen de frituurpan met olie tot 175 C. Laat de tofuballetjes per 5-6 tegelijk langzaam in het frituurvet zakken en frituur ze in 3.5 min. goudbruin en gaar. Bereid de rest van de tofuballetjes op dezelfde wijze. Laat de balletjes op keukenpapier uitlekken en serveer ze lauwwarm of koud met de zoete chilisaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven