Allergie informatie: Mini quiche met sjalot en gamba
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 gamba's
- 2 sjalotten
- 50 gram venkel
- 50 gram prei
- 1/2 teentje knoflook
- 4 plakjes bladerdeeg
- 1/2 deciliter eidooier
- 1/2 deciliter slagroom
- 1/2 deciliter olijfolie
- 50 gram vers geraspte parmezaanse kaas
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Mini quiche met sjalot en gamba
- Allergieen informatie