Allergie informatie: Pasteitjes met geitenkaas en honingsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 geitenkaasje van ca. 125 gram
- 10 deciliter kippenbouillon van een blokje
- 1,5 eetlepel honing
- 0,5 theelepel sausbinder
- 1 eetlepel sesamzaadjes
- 2 voorgebakken pasteitjes
- 2 eetlepels Italiaanse roerbakmix:
- prei
- courgette
- wortel
- rode paprika
- witte ui
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Pasteitjes met geitenkaas en honingsaus
- Allergieen informatie