VOTARO Brood
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ropa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Oven
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine.
- Goed kneden met de keukenmachine.
Laten rijzen tot dubbel volume in 30-60 min. - temperatuur afhankelijk.
Vierkante lap maken, oprollen en in de vorm met de naad naar onder.
Opnieuw laten rijzen tot volume verdubbeld.
Bovenzijde nat maken en er bv. - maisgries of pitjes op strooien.
20 minuten in de oven op 200 gr. - samen met een kop heet water.
(Hete lucht!)
10 minuten zonder kokend water op 180 gr. (Hete lucht!)
Bovenzijde besproeien met heet water en op een rooster laten
afkoelen
C. - van Iperen 8-8-2016
Ook lekker om te maken
-
Recept
Brood met pompoenpitten41u50m
-
Recept
Boeren volkoren brood43u
-
Recept
Volkoren meergranen brood42u30m
-
Recept
Brood (zonder broodbakmachine)42u
-
Recept
Frans stokbrood (brood)423u55m
-
Recept
Naan brood41u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- gist en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkorenmeel en tarwebloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brood | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3398 kcal | 169% | 3398 kcal |
Vetten | 202 g. | 289% | 202 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 322 g. | 124% | 322 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 20 g. | 22% | 20 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |