Warme winter sandwich
- Herkomst Nederland
- Categorie Sandwiches
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Koekenpan
- Pan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
- Verhit de in een koekenpan en bak de onder voortdurend omscheppen ongeveer 3 minuten op een hoog vuur.
- Breng ze op smaak met , en .
- Schep ze daarna uit de pan en laat ze iets afkoelen.
- Rooster intussen de boterhammen licht aan beide zijden onder de ovengrill of in een broodrooster.
- Besmeer het getoaste brood met .
- Beleg ze vervolgens met de en leg ze op de bakplaat of in een platte ovenschaal.
- Verdeel de erover en bedek ze daarna met de plakjes .
- Leg de getoaste belegde boterhammen ongeveer 3 minuten onder de grill tot de is gesmolten.
- Halveer ze tenslotte diagonaal en serveer ze direct.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in meergranenbrood
- meergranenbrood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in meergranenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in meergranenbrood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 520 kcal | 26% | 1040 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |