Worst aan t spit
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Spiezen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Zo doe je dat:
- Laat de uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
- Spreid de plakjes uit op een snijplank en strooi Provençaalse over de plakjes.
- Breek het in een diep bord en klop het los.
- Doe het in een ander diep bord.
- Haal alle blokjes door het en daarna door het .
- Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn.
- Rol elk worstje in een plakje spek.
- Steek aan elke satéprikker 4 worstjes en 3 blokjes .
- Doe ze om en om.
- Begin met een worstje.
- Doe de boter in een koekenpan.
- Zet de pan op halfhoog vuur en bak de spiezen in ongeveer 4 minuten knapperig, keer ze af en toe om.
- Dat gaat handig met een vleestang.
- Serveer er lekker veel patat bij!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- kruiden, paneermeel, kaas, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter of margarine
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 801 kcal | 40% | 3204 kcal |
Vetten | 53 g. | 76% | 212 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |