Zalm-broccolilasagne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Stamper

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 175 graden C.
  2. Broccoliroosjes van stronk snijden.
  3. Stronk schillen en in blokjes snijden.
  4. In pan met ruim water en zout in 4-5 minuten gaarkoken.
  5. afgieten, met stamper grof stampen en pittig op smaak brengen met zout en peper.
  6. Intussen in koekenpan ui en knoflook glazig fruiten.
  7. Kerriepoeder erover strooien en kort meebakken.
  8. erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
  9. Bechamelsaus met bereiden volgens de verpakking.
  10. Zalmfilets met zout en peper bestrooien en besprenkelen met .
  11. Lasagnevellen in de breedte halveren.
  12. Kwart van de over bodem van schaaltjes verdelen.
  13. Hierop 1 lasagnevel leggen en helft van overgebleven , helft van uienmengsel en helft van zalmplakjes erover verdelen.
  14. Beetje bechamelsaus erop scheppen.
  15. Laagjes herhalen en met rest van lasagnevellen afdekken.
  16. Rest van de bechamelsaus over lasagnevellen uitstrijken en erover strooien.
  17. Lasagne in midden van de oven in 30-35 minuten goudbruin bakken.
  18. Lekker met tomatensalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
330 kcal
16%1320 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm-broccolilasagne