Zalm in saffraanvenkelbouillon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. bouillontablet en boven soeppan verkruimelen en met 1 liter water aan de kook brengen.
  3. Topjes van de venkel snijden en pluimpjes zacht venkelgroen fijn snijden.
  4. Venkelgroen in olie bewaren.
  5. Knollen halveren, onderkant en eventueel buitenste bladen verwijderen en venkel in de lengte in dunne reepjes snijden.
  6. , venkel en ventueel nog wat door de bouillon roeren.
  7. Nog 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
  8. Bouillon laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
  9. Bereiden:
  10. Zalmfilets elk in de lengte in 3 gelijke stukken snijden en op kamer temperatuur laten komen.
  11. Bouillon opnieuw verwarmen.
  12. Met schuimspaan venkel uit de bouillon scheppen en over 6 diepe borden verdelen.
  13. Pan van het vuur nemen, zalmrepen in de bouiilon leggen en in 3 minuten bijna gaar laten worden.
  14. Zalmrepen er één voor één voorzichtig uit bouillon nemen en op venkel leggen.
  15. Bestrooien met versgemalen en .
  16. Wat bouiilon over de vis in de borden scheppen en venkelgroenolie erover druppelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2 kcal
0%12 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm in saffraanvenkelbouillon