Zalmsandwich

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 210 graden C.
  2. Rooster de in een droge koekepan lichtbruin.
  3. Meng het met de citroenschil, zongedroogde tomaatjes, chillies, , , en in een kom.
  4. Halveer de 4 stukken zalm tot 8 dunne zalmfilets.
  5. Leg 4 zalmfilets op een ingevette bakplaat en strooi de helft van het broodkruimmengsel hier overheen.
  6. Dek dit af met de andere 4 zalmfilets en bestrooi deze met de rest van het broodkruimmengsel.
  7. Besprenkel de er over en bak ze af in 6 tot 10 minuten tot de zalm net gaar is.
  8. Serveren met jonge zomergroenten en een bolletje basmati rijst
25
25
25

Variaties op Zalmsandwich

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmsandwich
VariatieAantalGang
Zalmsandwiches1Sandwiches
Gerookte zalmsandwich1Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodkruim is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zalmsandwich heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zeer simpel, heel erg lekker. Makkelijk bij gasten, weinig keukenwerk. Van te voren te maken, alleen in oven zetten
Ruud 5 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
192 kcal
9%768 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmsandwich