De peper na aankoop direct in de vriezer leggen, dit namelijk omdat de peper zich bevroren heel makkelijk laat raspen en je krijgt niet of in elk geval minder de scherpte aan je vingers!
Goed je handen wassen na het raspen want de peper is echt loeischerp!
Snijd de in blokjes van 1 a 2 cm.
Doe ze in een kom en doe er naar smaak kipkruiden op.
Niet teveel want de smaak van de gele is al heel smaakvol.
schoonmaken en in stukjes van ook ongeveer 1 a 2 cm snijden.
en de pellen en klein maken.
Oven voorverwarmen zoals vermeld op de verpakking van de afbakbroodjes.
Wok of koekenpan op het vuur zetten en erin verwarmen.
erin en rondom dichtschroeien op hoog vuur.
Daarna op laag vuur zetten, , en knoflook toevoegen en samen lekker gaar laten worden.
Dit moet je zelf even inschatten want de kip heeft natuurlijk een langere bereidingstijd nodig en de moet niet te zacht worden.
in een kommetje doen en naar smaak een 1/2 Madame Jeanette(1 stuk) peper erdoor raspen.
Broodjes afbakken in de oven.
Denk erom dat je de broodjes voor je ze de oven in doet even onder de kraan doet, dan worden ze echt lekkerder.
Broodjes uit de oven nemen en even uit laten wasemen.
Opensnijden en beleggen met de kipfilet(500 gram).
Dan naar smaak de piccalillysaus erop doen.
Dit is een heerlijk gerechtje als je geen zin hebt in een zware maaltijd maar toch iets warms wilt eten.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in piccalilly en piccalilly
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in piccalilly en piccalilly
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.