Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bermudaanse recepten

Ben je op zoek naar de recepten uit bermuda? Kijk dan bij al onze Bermudaanse recepten.

Ontbijt in Bermuda

Het ontbijt in Bermuda is erg uitgebreid. Vooral op zondag wordt het ontbijt gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag. Er is stokvis dat de dag ervoor al is bereid. Ook zijn er aardappelen, groentes, fruit, eieren en andere lekkernijen. Als drinken is er koffie, maar ook cocktails worden vaak al tijdens het ontbijt genuttigd. Wanneer men koffie drinkt tijdens het ontbijt, drinken ze vaak liters koffie. Het ontbijt kan uren in beslag nemen.

Avondeten

Bij het avondeten in Bermuda wordt er vrijwel altijd vis, groente en fruit gegeten. Het avondeten is doorgaans erg calorierijk en er wordt doorgaans niet op gezondheid gelet. Zo wordt er bijvoorbeeld veel gefrituurd. De producten zijn doorgaans geïmporteerd uit andere landen, omdat er geen landbouw op het land zelf is.  

Typisch Bermudaanse gerechten

Er zijn veel gerechten die echt bij Bermuda passen. Zo heb je bijvoorbeeld de Hoppin’ John. Dit is varkensvlees met Spaanse peper, azijn en bleekselderij. Ook zit er een tomatensaus bij. Ook erg geliefd is de Beansoup. Deze bonensoep wordt vaak bij de maaltijd gegeten. Ook de Wahoos is een geliefd gerecht. Dit is gemaakt van makreel, met gember, sojasaus, limoen, wortelen en veenbessen. Ook mosselen worden regelmatig gegeten in Bermuda. Of ga voor de Kabeljauw met banaan, dat vooral tijdens het ontbijt wordt geserveerd. De kabeljauw wordt geserveerd met bananen en vijgen.

Drinken in Bermuda

In Bermuda drinkt men best veel alcohol. Er worden veel cocktails gedronken en vaak al tijdens het ontbijt. De cocktails zijn vaak met vruchten, melk en alcohol klaargemaakt. Ook wordt er redelijk wat bier gedronken. Erg populair is bijvoorbeeld Gingerbier, dat 11 procent alcohol heeft. Veel mensen zijn daarbij fan van rum en veel mensen mengen zelfs het gingerbier met rum. Ook koffie wordt erg veel in Bermuda gedronken.

Populaire streek-en landsgerechten

heeft vele populaire bekende gerechten welke kenmerkend zijn voor de bermudaanse keuken. Hieronder vind u enkele gerechten die wij beschouwen als typisch bermudaanse recepten. Klik op een receptnaam om een zoekopdracht te starten.
Bavel Wraps

Typisch Bermudaanse ingrediënten

In de Bermudaanse keuken maakt men vaak gebruik van de volgende ingrediënten.

De 10 laatste Bermudaanse recepten

In de rijen hieronder worden de 10 laatste toevoegingen uit Bermuda op onze site opgesomd.Kun je er echt geen genoeg van krijgen? Bekijk dan al onze recepten uit bermuda!

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven