Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Runderstoof van Janny42u
-
Recept
Zalm met kappertjes-chilidressing420m
-
Recept
Witlofsalade met grapefruit415m
-
Recept
Gegrilde kip met zoetzure meloen en nasi445m
-
Recept
Vijgenchutney455m
-
Recept
Italiaans gemarineerde tomaten41u
-
Recept
Zoetzure fruitsalade410m
-
Recept
Mosterd-honingdressing45m
-
Recept
Tomatensalade met mozzarella en basilicum415m
-
Recept
Gebakken aardbei en met peper en basilicum410m
-
Recept
Bietensalade met sinaasappel420m
-
Recept
Simpele zomerse salade410m
-
Recept
Toscaanse meloensalade415m
-
Recept
Kipfilet met bramensaus445m
-
Recept
Bloemen-salade410m
-
Recept
Kaasschnitzel met geroosterde tomaten420m
-
Recept
Rumpsteak ciabatta420m
-
Recept
Watermeloen met geitenkaas en radijs42u
-
Recept
Honingsjalotten (bij stamppotten)440m
-
Recept
Aardappel-kaasgratin met salade430m
-
Recept
Ricottataartjes met blauwe bessen430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.