Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Kipfilet in brandewijn41u30m
-
Recept
Zalmpaté43u
-
Recept
Visburgers425m
-
Recept
Amuse roquefortmousse41u25m
-
Recept
Bokkepootjes/advokaattaart3,71u
-
Recept
Prut41u
-
Recept
Gegratineerde rivierkreeftjes425m
-
Recept
Garnalen in pikante roomsaus41u30m
-
Recept
Trostomaatjes met garnalensalade430m
-
Recept
Mandarijntjes van oranje430m
-
Recept
Gevulde carambola420m
-
Recept
Kip kerrie a al mode415u
-
Recept
Guacamole (1)410m
-
Recept
Guacamole (3)410m
-
Recept
Fondue-saus415m
-
Recept
Oudjaarshapje gevulde tomaatjes430m
-
Recept
Elzasser flammeküeche: spek-uientaart42u
-
Recept
Gratin dauphinois: aardappelschotel41u30m
-
Recept
Champignonragout II440m
-
Recept
Champignonsoep440m
-
Recept
Biefstuk met champignonsaus435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.